Photos

2010. június 12., szombat

Pioneer Cdj 2000-Cdj900

Azt hiszem az is elég lenne, ha egyszerűen a no comment kategóriát adnám ennek a hírnek, hiszen ha a Pioneer új DJ eszközt/eszközöket mutat be, mindenkit elkap a hév...
Mondhatni vége a találgatásoknak, a nyilván (2500) fake-nek tűnő arany gombos, „Wifi-s” Photoshop remekmű helyett kapunk egy olyan új „Pio” lejátszót, amire szerintem mindenki várt, de senki nem számított.

Kezdjük az igazi nagyágyúval, a CDJ-2000 újdonságai között olyan funkciók vannak, ami egy ideje még nehezen elképzelhető lett volna.

Na, nézzük mit tudunk:

Multi Format lejátszás – A CDJ-2000 játszik MP3, AAC, WAV és AIFF audio fájlokat CD,DVD-ROM, SD kártya és USB pendrive-ról.
Pro DJ Link – Az új fejlesztésű Pro DJ Link-kel összeköthetünk akár négy CDJ-2000/900 lejátszót, ezzel megosztva egy lejátszó médiatárát az összes között.
6.1”-os színes LCD panel és grafikus kezelőfelület, ami kijelzi a számcímeket, borítókat, az öszes információt az adott zenéről és a hullámgörbét is, ezáltal még könnyebb a zenén belüli keresés.
A Needle Search egy új keresési forma, ami nagyban megkönnyíti a navigálást, azonnali hozzáférést biztosítva.
MIDI – A CDJ-2000 összes funkciógombja hozzárendelhető más MIDI jelet fogadni képes eszközökhöz, szoftverek, effektek stb.
Ingyenes Rekordbox Music Management szoftver – A CDJ-2000 és a CDJ-900 egy szoftveren belül képes tárolni az összes zenénket, amit betöltés után azonnal szinkronizálja a lejátszókra.










A CDJ-900 hasonlatosan a 800-ashoz egy picivel kisebb tudású szerkezet, de éppúgy megállja a helyét, mint a 2000-es, a különbség nem számottevő, egy-két extra funkciótól kell csak elköszönnünk, alapvetően ugyanaz.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése